• Favorilere Ekle

ADRB

2020 MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

ONİKİŞUBAT MÜFTÜLÜĞÜ A.D.R.M. MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

Onikişubat İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Dehberlik Merkezi 2020 Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah DEMİR ve Onikişubat A.D.R.M. Vaizi Makbule BAYIR; Hafızlık, 4-6 yaş ve Engelli Kur'an Kurslarını ziyaret ettiler.

Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Müstüsü Abdullah DEMİR Başkanlığımızın bu yılki Mevlid-i Nebi Haftası temasının ''Peygamberimiz ve Çocuk'' olduğunu ifade etti.

Konuşmasının devamında
 Aile için olduğu kadar toplum için de her çocuk bir değerdir. Hakları, ihtiyaçları, yetenekleri ve potansiyeli ile her çocuk toplumun geleceğini inşa edecek yapı taşı olarak özenle korunmalı ve yetiştirilmelidir. Çocuğa verilen emek, aslında toplumun geleceğine yapılan yatırımdır ifadelerini kullandı.

Ayrıca Hz. Peygamberi anmanın yanında anlamanında önemine değinerek Hz.Peygamberin çocuklarla iletişiminden kısaca bahsetti.

Programda Coronavirüs önlemlerine dikkat çekmek amacıyla öğrencilere sabun ve gül suyu dağıtıldı.

Abdullah DEMİR

İSLÂM ANSİKLOPEDİSİ